Για τον Πολιτισμό & την Τέχνη

Let’s go…CPM

0

 

Τόσο η Διαδικτυακή μας Πλατφόρμα ό,σο και το ραδιόφωνό μας έχουν συσπειρώσει τριγύρω τους χιλιάδες πιστούς φίλους που μας επιλέγουν καθημερινά για την Πολιτιστική τους ενημέρωση και Ψυχαγωγία. Γι’ αυτό το λόγο, στο ARTgr Network, δεν φοβόμαστε τις συγκρίσεις και τα νούμερα επισκεψιμότητας. Εμείς ξέρουμε πως το διαφημιστικό σας μήνυμα θα φτάσει εκεί που πρέπει έγκαιρα και με καθαρότητα. Γι’ αυτό από σήμερα σας φέρνουμε το CPM...

 

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Όταν αναρτούμε μια διαφήμιση (Μπάννερ) σε μια ιστοσελίδα οι χρεώσεις γίνονται με το χρόνο παραμονής της διαφήμισης στην ιστοσελίδα (συνήθως με το μήνα). Η διαδικασία βέβαια αυτή, από μόνη της δεν εξασφαλίζει την επιτυχία της διαφήμισής μας μιας και ποτέ δεν θα μάθουμε αν και πόσοι άνθρωποι επισκέφτηκαν τη συγκεκριμένη σελίδα και είδαν τη διαφήμισή μας.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΜΟΥ;

Φυσικά και υπάρχει και ονομάζεται CPM. Οι πιο πολλοί το γνωριζουν από τον τρόπο που δουλεύει το FB, οι διαφημίσεις της Google και κάποιες ακόμα μεγάλες ιστοσελίδες στην Αγγλική γλώσσα . Στο δικό μας πάντως διαδίκτυο, το CPM είναι άγνωστο και καμμιά ιστοσελίδα στην Ελληνική γλώσσα, δεν τόλμησε ως τα σήμερα να το προσφέρει ως μέρος των Υπηρεσιών της. Καμμία? Όχι ακριβώς… Γιατί το ARTgr NetWork, μέσα στις τόσες άλλες καινοτομίες του, σας φέρνει σήμερα και την υπηρεσία CPM.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ CPM?

Tο CPM – ( Cost Per Mile), είναι ο πλέον-αν όχι ο μόνος- δίκαιος τρόπος χρέωσης για διαφήμιση στο διαδίκτυο. Μεταφράζεται στα Ελληνικά ως Χρέωση Ανά Χιλιάδα και σημαίνει πως μια διαφήμιση που αναρτά κάποιος στο διαδίκτυο, δεν χρεώνεται ανάλογα με το χρόνο παραμονής της στην ιστοσελίδα αλλά ανάλογα με το πόσες χιλιάδες άνθρωποι την έχουν δει. Το CPM χρησιμοποιείται φυσικά για να προσελκύσει κάποιος περισσότερους επισκέπτες στον υπερσύνδεσμο της επιλογής του και τα αποτελέσματα -κυρίως λόγω της εναλλαγής και της μη στατικότητας των διαφημισεων – είναι αποδοτικότερα και πιο οικονομικά σε σχέση με τη διαφήμιση με το μήνα.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Ο διαφημιστικός χώρος της ιστοσελίδας μοιράζεται σε περιοχές (slots). Σε κάθε slot αντιστοιχεί ένας αριθμός διαφημίσεων, οι οποίες παρουσιάζονται κυκλικά. Κάθε φορά που ένας χρήστης επισκέπτεται μια σελίδα, ενεργοποιεί με την παρουσία του την προβολή μιας εκ των διαφημίσεων του slot,οπότε καταγράφεται στο background και η προβολή της, ώστε να γνωρίζει ο webmaster αλλά και ο ίδιος ο διαφημιζόμενος τα ακριβή στατιστικά προβολής της διαφήμισής του.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ CPM ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ;

Ναι. Μπορείτε να επιλέξετε περιοχή και Πόλη στην οποία θα προβάλλεται το Μπάννερ σας η-και να αποκλείσετε κάποιες άλλες.Εννοείται φυσικά πως μαζί μ αυτό, μπορείτε να επιλέξετε και τις κατηγορίες των σελίδων στις οποίες επιθυμείτε να παρουσιάζεται η διαφήμισή σας, προκειμένου να είστε σίγουροι πως η διαφήμισή σας στοχεύει στο κατάλληλο κοινό.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΝΝΕΡ ΜΟΥ.

Όλα τα Μπάννερς που αναρτώνται στο ARTgr με το Σύστημα CPM συνοδεύονται στη βάση τους από έναν μετρητή. Ο μετρητής δείχνει πάντα τον αριθμό των προβολών που σας απομένουν, πριν εκπνεύσει η διαφήμισή σας.

ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΤΟ ARTgr NetWork?

Αυτή τη στιγμή υπάρχει διαθέσιμο ένα Πλάνο 260.000 προβολών, στην τιμή των 60 ευρώ.

 

 

 

[rpt name=”%ce%b5%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b9%ce%b1″]

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.