Για τον Πολιτισμό & την Τέχνη

(((ARTgrRADIO)))- Στην 1η ΕΧΡΟ με τους ανεξάρτητους Καλλιτέχνες

0

Το (((ARTgrRADIO))) (ένας από τους κύριους συνδιοργανωτές της 1ης ΕΧΡΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) εξασφάλισε  3 Προνομιακούς Εκθεσειακούς χώρους, με σκοπό την προώθηση των Ανεξάρτητων Καλλιτεχνών-Συνδρομητών του. 

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι στις 15,16 και 17 Νοεμβρίου του 2019 και βασικός της σκοπός είναι η προώθηση των Χειμερινών Εκδηλώσεων που εμπίπτουν στον χώρο των Παραστατικών Τεχνών.

Αν είστε ήδη συνδρομητής του (((ARTgrRADIO))) επικοινωνήστε με τους ανθρώπους του σταθμού στο avatar@artgr.eu για να εξασφαλίσετε τη Δωρεάν Συμμετοχή σας στην 1ης ΕΧΡΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ).

Εάν δεν έχετε γίνει ακόμη Συνδρομητής (((ARTgrRADIO))), μπορείτε και πάλι να συμμετέχετε στα Συστεγασμένα Θεματικά Περίπτερα του σταθμού και να προωθήσετε το Πολιτιστικό σας έργο με τη συμβολική συνδρομή των 160 ευρώ. 

(((ARTgrRADIO))) –  3 ΕΚΘΕΣΕΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ 

(((ARTgrRADIO))) – ΙNDY MUSIC

Η συμμετοχή στο εκθεσειακό περίπτερο ενδείκνυται για τραγουδιστές, Μουσικούς και Μουσικά σχήματα τα οποία θέλουν να προωθήσουν το νέο τους CD, single ή ακόμα και το κανάλι τους στο YouTube.

Συμμετοχή————————-160 ευρώ

(((ARTgrRADIO))) – INDY THEATRE

Η συμμετοχή στο εκθεσειακό περίπτερο ενδείκνυται για θεατρικά σχήματα τα οποία θέλουν να προωθήσουν τη Χειμερινή Θεατρική τους παράσταση, η/και τα θεατρικά τους σεμινάρια  και θέλουν να αποφύγουν την ενοικίαση ενός ολόκληρου περιπτέρου.

Συμμετοχή————————-160 ευρώ

(((ARTgrRADIO))) – INDY DANCE

Η συμμετοχή στο εκθεσειακό περίπτερο ενδείκνυται για Ομάδες Χορού, οι οποίες θέλουν να προωθήσουν τη Χειμερινή Θεατρική τους παράσταση η/και τα χορευτικά τους σεμινάρια και θέλουν να αποφύγουν την ενοικίαση ενός ολόκληρου περιπτέρου.

Συμμετοχή————————-160 ευρώ

  • Όλοι οι εκθέτες των παραπάνω Εκθεσειακών Περιπτέρων έχουν το δικαίωμα να αναρτήσουν την αφίσσα τους αλλά και να διανείμουν το έντυπο υλικό τους στους επισκέπτες της Έκθεσης. (Προπώληση εισιτηρίων, πώληση CD’s κλπ είναι επίσης επιτρεπτά)
  • Παρ’ όλο που το κάθε περίπτερο θα έχει το δικό του υπεύθυνο, η παρουσία των καλλιτεχνών στην Έκθεση για άμμεση επαφή με το κοινό, είναι κάτι το οποίο ενθαρρύνεται
  • Το κάθε περίπτερο θα έχει τη δική του Video προβολή με αποσπάσματα από τις παραστάσεις και τα video clips των Καλλιτεχνών.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες και οι καλλιτεχνικές τους δημιουργίες απολαμβάνουν Δωρεάν διαφημιστικής Προβολής από το Ραδιόφωνο του ΑRTgr κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, καθώς και 2 μήνες πριν και μετά την έκθεση.
  • Το κάθε περίπτερο και οι καλλιτέχνες του θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν αποσπάσματα από τη δουλειά τους στις κεντρικές σκηνές της Έκθεσης.
  •  Θέσεις περιορισμένες – Αυστηρή σειρά Προτεραιότητας

Επισκεφθείτε την 1η ΕΧΡΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.