Για τον Πολιτισμό & την Τέχνη

ARTgr: How May We Help You

0

 

Καλώς ήλθατε στο ARTgr NetWork. Τη Μεγάλη Online πλατφόρμα στην Ελληνική Γλώσσα, για τον Πολιτισμό & τις Τέχνες.

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε αμιγως γυρω από τα Πολιτιστικά μας Δρώμενα, τις τρέχουσες και επικείμενες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις και να συμμετάσχετε συνεισφέροντας και οι ίδιοι τη γνώμη σας με ειδήσεις και άρθρα γυρω από τα ζητήματα που αφορούν όλους τους χώρους των Τεχνών. Να απολαύσετε το πρόγραμμα του Πρώτου Πολιτιστικού ραδιοφώνου ακούγοντας αμιγως πολιτιστικές ειδήσεις και εκπομπές που αφορύν όλες τις εκφράσεις της Τέχνης.

Στις μέρες μας, τα Πολιτιστικά Δρώμενα και η Καλλιτεχνική Παραγωγή που φέρνει τα πράγματα προς τα μπρος, σπάνια συμβαίνουν στους  “καθιερωμένους” χώρους που είχαμε συνηθίσει για δεκαετίες. Το νοιώθουμε, το οσμιζόμαστε και το βλέπουμε, πως οι νέες προτάσεις έρχονται από “μικρούς” χώρους και στέκια, καθώς και τις και ανεξάρτητες ομάδες Καλλιτεχνών. Αυτούς τους χώρους, αυτά τα στέκια και αυτούς τους Καλλιτέχνες έρχεται να υπηρετήσει η Πλατφόρμα στην οποία βρίσκεστε, βοηθώντας τους με τα όποια εργαλεία διαθέτει, να περάσουν το μήνυμά τους στο πλατύ κοινό.

Το ARTgr NetWork ξεκίνησε το ταξίδι του πριν 3 χρόνια με πρωτοβουλία της Καλλιτεχνικής, Μη κερδοσκοπικής Εταιρίας metaθέατρο και οι λόγοι που οδήγησαν στη δημιουργία του είναι ξεκάθαρα Μη κερδοσκοπικοί.

Η Διαδικτυακή μας ιστοσελίδα, σε συνδυασμό με τον (((ARTgrRADIO))) που δημιουργήθηκε ένα χρόνο πριν, παρέχουν μια σειρά από Εργαλεία προώθησης και διαφήμισης, κάποια εκ των οποίων παρέχονται Δωρεάν ενώ κάποια άλλα έναντι ενός Συμβολικού Κόστους, με σκοπό τη βιωσιμότητα της Πλατφόρμας και τη συνέχιση στήριξης της Ανεξάρτητης Καλλιτεχνικής Δημιουργίας.

Με βάση την παραπάνω φιλοσοφία, η Πλατφόρμα διακρίνεται για την εξωστρέφειά της και ο καθένας (Φυσικό ή Νομικό Πρόσωπο) είναι ευπρόσδεκτος  αφενός μεν να συνεισφέρει στην αποτελεσματική της λειτουργία, αφετέρου δε να ωφεληθεί ο ίδιος από αυτή.

Ως εκ τούτου, από την  1η Ιουνίου, ξεκινώ ο ίδιος μια σειρά Προσωπικών Επαφών με όλους τους Καλλιτέχνες και τους εκπροσώπους των Καλλιτεχνικών χώρων που δραστηριοποιούνται στην Ανεξάρτητη Καλλιτεχνική Παραγωγή και  αισθάνονται μια “συγγένεια” προς την Πλατφόρμα του ARTgr NetWork.

Σκοπός να γνωριστούμε από κοντά. Να λύσουμε τις απορίες σας για την παρέμβασή μας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σχεδιάσουμε εν τέλει από κοινού ένα NetWork που θα είναι σε θέση να συνεισφέρει τα μέγιστα στην Ανεξάρτητη Πολιτιστική Ενηημέρωση.

Ο χρόνος στενός και περιορισμένος, αλλά η αρχή έγινε ήδη με τη Θεσσαλονίκη, τα Τρίκαλα την Καρδίτσα. Συνεχίζουμε λοιπόν από 1η Ιουνίου με το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Περιμένoντας ν’ ακούσω και να μάθω από Σας

Πάνος Ι. Νακόπουλος

Σκηνοθέτης – Διαχειριστης ARTgr NetWork

________________________________________________________

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω Online Φόρμα εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας να συναντηθείτε με το Διαχειριστή του ARTgr και να μάθετε…

How May We Help You...

________________________________________________________

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  • Ναι. Θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να οργανώσουμε μια συνάντηση, ώστε να μάθουμε περισσότερα για το ARTgr NetWork, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαμε να ωφεληθούμε από τη συνεργασία μας μαζί του.
  • Εισάγετε την Ονομασία-Τίτλο Επιχείρησης ή του Φορέα που εκπροσωπείτε
  • Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας
  • Ένα Email επικοινωνίας

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.