Για τον Πολιτισμό & την Τέχνη

Φόρτωση Εκδηλώσεις

← Επιστροφήσε Εκδηλώσεις

Κινηματογράφος Μικρόκοσμος / Mikrokosmos Cinema

+ Χάρτης Google
Λεωφόρος Συγγρού 106
Athens, 11741
Οι τιμές μας: -ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ: Γενική Eίσοδος:5€. -ΠΕΜΠΤΗ: Τα 2 ‘Ατομα:8 €. Aπό Κυριακή έως Τετάρτη: Η τελευταία Πράσταση:5€. -Τετάρτη-Παρασκευή, Σάββατο καιΚυριακή:7€. Aτέλειες και Παιδικό: 5€.

Ο κινηματογράφος Μικρόκοσμος (μέλος των Europa Cinemas) γεννήθηκε το φθινόπωρο του 2004 επί της Λεωφόρου Συγγρού, απέναντι από το εργοστάσιο του Φιξ, εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με εντελώς ξεχωριστή αρχιτεκτονική αισθητική.

Ο προγραμματισμός του διαφοροποιείται από τις περισσότερες αίθουσες της Ελλάδας. Έχοντας στεγάσει μέχρι σήμερα πλήθος φεστιβάλ και αφιερωμάτων, χωρίς ποτέ να απομακρυνθεί από την προβολή ταινιών πρώτης προβολής της κινηματογραφικής αγοράς, προσηλωμένος στις πλέον σινεφίλ επιλογές και ιδιαίτερα φιλόξενος στις ανεξάρτητες ελληνικές παραγωγές, ο Μικρόκοσμος έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό που τον επιλέγει για τις ιδανικές συνθήκες προβολής, τις προσεγμένες επιλογές του, ενίοτε και το αυτόνομο bar που λειτουργεί στο φουαγιέ του με χαμηλές τιμές και κινηματογραφική ατμόσφαιρα.

Ο Μικρόκοσμος δεν προβάλει απλά ταινίες – προτείνει ταινίες.