Η Ελληνική Κοινότητα των Online Καταστημάτων

Μάθε Για το MyAthensApp

MyAthensApp

*ΑΓΟΡΕΣ*ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ*ΤΑΞΙΔΙΑ*ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ*ΤΑΧΙ*ΦΑΓΗΤΟ*ΠΟΤΟ*ΚΑΦΕΣ* ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ*ARTSPOTS*ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

____________________________

Τι είναι

To MyAthensApp είναι η πρώτη και Μοναδική Ελληνική Εφαρμογή για Κινητά, η οποία αποτελεί μια Ψηφιακή Αναπαράσταση της Αγαπημένης μας Πόλης. Της Αθήνας και του Νομού Αττικής εν γένει.

Η Εφαρμογή αποτελεί συνέχεια του ArtgrNetwork & του  (((ArtgrRadio))) Ο Πολιτισμός Στο Μικρόφωνο –  που αποτελούν μια πρωτοβουλία της Μεταθέατρο -Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία- και κατέχουν μια ηγετική και ξεχωριστή θέση στην Πολιτιστική Online Ενημέρωση τα τελευταία 5 χρόνια.

Έχουμε δημιουργήσει ένα Network στο οποίο συμμετέχουν και το εμπιστεύονται για την καθημερινή ενημέρωσή τους δεκάδες χιλιάδες μοναδικοί επισκέπτες.
Η ιστοσελίδα μας σε συνεργασία με το Online Ραδιόφωνό μας παρείχαν έως σήμερα ενημέρωση γύρω από το χώρο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και κάθε χώρο της Τέχνης.
LETS GO APP…
Πρωτοτυπώντας για μια ακόμη φορά και ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της εποχής μας  το ArtgrNetwork αλλάζει πρόσωπο. Γίνεται Εφαρμογή για Κινητά και μαζί με αυτό επεκτείνεται στο χώρο της Διασκέδασης, της Παροχής Υπηρεσιών, των Έξυπνων Αγορών και του Πολιτισμού. Μαζί με αυτό γινόμαστε η Πρώτη και Μοναδική Ψηφιακή Αναπαράσταση της πιο αγαπημένης Πόλης στον κόσμο. Της Αθήνας μας.
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας στο MyAthensApp…και γίνετε μια από τις πρώτες επιλογές της μεγαλύτερης και πιο Ποιοτικής Οικογένειας του Ελληνόφωνου – κι όχι μόνο-Διαδικτύου.

 

ΓΙΑΤΙ…ΑΡΡ;

*Ο Χρήστης έχει ευκολότερη, πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική πρόσβαση στις πληροφορίες
*Μεγαλύτερη διαδραστικότητα μέσα απο τη χρήση του GPS και των αλλων εργαλείων
*Ή απόλυτη πλειοψηφία των Χρηστών περνάει το 86% του χρόνου της στις εφαρμογές και μόνο το 14% στο κινητό και στις ιστοσελίδες.
*Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη διαφήμιση μιας και ο χρήστης συνδέεται καθημερινα στις αγαπημένες του εφαρμογες.
*Καλύτερη στόχευση και θεαματικά αποτελέσματα μιας και η διαφήμιση μέσω των εφαρμογών έχει μια επιτυχία σε…κλικς που αγγίζει το 50% ενώ στις ιστοσελίδες δεν ξεπερνά το 16%.
*Χαμηλότερο κόστος αφού σε διεθνές επίπεδο η παρουσία και η διαφήμιση σε μια εφαρμογή είναι 70% φθηνότερη.

 

ΓΙΑΤΙ…MyAthensApp

* Έχουμε μια εμπειρία 5 χρονων στην Ενημερωση κι έχουμε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με περισσότερους από 10.000 μοναδικούς επισκέπτες. Και…συνεχίζουμε.
* Το μεγαλύτερο ποσοστό των επισκεπτών μας είναι φιλότεχνοι κι ένα κοινό με μια αγοραστική δύναμη που ξεπερνά το μέσο όρο.
* Σας δίνουμε την ευκαιρία για μια καταχώρηση που ξεπερνά την απλή αναφορά της…διεύθυνσης και του… τηλεφωνικού σας αριθμού και περιλαμβάνει.
* Εκτενή περιγραφή *Απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών *Διεύθυνση ιστοσελίδας και Social Media Ραδιοφωνική κάλυψη και προώθηση * Πιστή Μετάφραση σε 22 διαφορετικές γλώσσες *Παρουσίαση όλων των εκηλώσεών σας
*Το δικό σας ORC κώδικα για να ανεβάζετε τις Προσφορές της επιχείρησής σας και να προσελκύετε διαρκώς νέο πελατολόγειο.

 

ΣΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ για Έναν Ολόκληρο Χρονο!

 

 

  • Κάντε κλικ στο παραπάνω εικονίδιο!
  • Κατεβάστε την Εφαρμογή MyAthensApp στο Κινητό Σας 
  • Εκτιμήστε τις επαναστατικές Υπηρεσίες που προσφέρει στην ΄προώθηση της Επιχείρησής σας
  • Εκδηλώστε το Ενδιαφέρον σας να καταχωρηθείτε στην…»Έξαλλη» τιμή των 24 ευρώ!!! 

& Βάλτε την Αθήνα στην…Τσέπη σας!