ΔΕΥΤΕΡΑ 15/4/2019: (((ARTgrRADIO)))- Με γνώμονα την Απόλυτη Πολιτιστική Ενημέρωση!

Written by on 14 Απριλίου 2019

Από τη Δευτέρα 15 Απριλίου, το ραδιόφωνο του (((ARTgrRADIO))) επιχειρεί νέες αλλαγές στο πρόγραμμά του οι οποίες σα σκοπό τους έχουν την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των ακροατών μας.

Οι αλλαγές αφορούν στην εκπομπή μας “Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ” η οποία εμπλουτίζεται με τη συνδρομή όλων των συνεργατών του σταθμού μας αλλά και την επιμήκυνση της διάρκειάς της.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ & ΩΡΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

Από τη Δευτέρα 15 Απριλίου λοιπόν,  το Πολιτιστικό Μαγκαζίνο του σταθμού μας γίνεται τρίωρης διάρκειας ενώ οι ώρες μετάδοσής του θα είναι

08.00 – 11.00 π.μ. Ζωντανά και κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή

Επαναλήψεις της εκπομπής (με ενημερώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας ό,που αυτές χρειάζονται) θα αναμεταδίδονται κατά τις ώρες:

01.00 – 04.00 το μεσημέρι

07.00 – 10.00 το βράδυ και

02.00 – 5.00 το πρωϊ της επόμενης μέρας

Με τον τρόπο αυτό, ελπίζουμε να δώσουμε στους ακροατές του σταθμού μας τη δυνατότητα να ενημερώνονται γύρω  από την Πολιτιστική ειδησεογραφία τις ώρες που εξυπηρετεί περισσότερο τον καθένα, χωρίς να χάνουν κανένα από τα σημαντικά κομμάτια της Πολιτιστικής ειδησεογραφίας.

 

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Το περιεχόμενο της εκπομπής, εν αναμονή και της Θερινής Περιόδου η οποία αναμένεται να είναι πλούσια πολιτιστικά,  εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο. Περισσότερες συνεντεύξεις, περισσότερες κριτικές παρουσιάσεις, συχνά Πολιτιστικά δελτία Ειδήσεων, Δελτία Ειδήσεων στην Αγγλική και μια νέα θεματολογία η οποία θα καλύπτει φεστιβαλικές ειδήσεις και εκδηλώσεις.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στο εγχείρημα αυτό του ARTgr συμμετέχουν όλοι οι συνεργάτες του σταθμού συνδράμοντας μέσα από τη δική του ο καθένας αρμοδιότητα , με τη διάθεση και το σκοπό να σας φέρουμε ένα αποτέλεσμα που πέραν της απόλυτης Πολιτιστικής Ενημέρωσής σας θα προσφέρει ταυτόχρονα και μια ψυχαγωγία που θέτει τον πήχυ ακόμη ψηλότερα για όλους μας και κύρια για τα συνολικά δρώμενα του σταθμού μας.

 

Από Δευτέρα λοιπόν, πάλι και πάντα Μαζί, αυτή τη φορά πιο δυνατά και πιο ουσιαστικά!

 

Π.Ι.Ν.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2565 views
2578 views
2578 views
14578 views
2584 views
2579 views
2578 views
2578 views
14582 views

(((((ARTgr Radio)))))

Για τον Πολιτισμό & τις τέχνες

Current track
TITLE
ARTIST