ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Masterchef – Γιατί “χάλασε” ο γάμος της Σπυριδούλας

Written by on 12 Απριλίου 2019

Αν επισκέπτεστε αυτή την ιστοσελίδα για πρώτη φορά να σας ενημερώσω πως βρίσκεστε στο λάθος μέρος, χωρίς αυτό να σημαίνει ούτε πως έγινε τυχαία, ούτε πως δεν μπορείτε να κάνετε σήμερα μια νέα αρχή.

Αν είστε τακτικός επισκέπτης μας, τότε σίγουρα γνωρίζετε ΤΙ ακριβώς κάνουμε εδώ και πόσο απέχουμε από πράγματα σαν αυτό που μόλις επισκεφτήκατε, έστω κι από περιέργεια.

Αντιλαμβάνεστε πως για εμάς, εδώ στον (((ARTgr Radio))), ειδήσεις σαν αυτή που χρησιμοποιήσαμε για να σας φέρουμε ίσα με δω, όχι μόνο δεν αποτελούν Πολιτιστική Είδηση, αλλά τουναντίον αποτελούν υπνωτικά χάπια αποχαύνωσης. Κι όμως, γεμάτες από τέτοιες ειδήσεις οι…”Πολιτιστικές Ιστοσελίδες”

Μείνετε μακριά από τις σελίδες των κους-κους, το Reality TV, και τα κανάλια των “δήθεν ειδήσεων” που σας τροφοδοτούν φόβο και μίσος, και φέρνουν τη μοναδική ανθρώπινη συνείδησή σας σε ένα υλιστικό ύπνο χρήσιμο μόνο για εγωιστικό κέρδος.

Η ικανοποίηση του “εγώ” μας  είναι τελικά μια ψευδαίσθηση και κάτι που δεν θα ικανοποιηθεί ποτέ
ανεξάρτητα από το τι σας πουλάνε και τι αγοράζετε.

Μην αγοράζετε σκουπίδια που δεν χρειάζεστε, μην μισείτε αλλά και μην θαυμάζετε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και, το σημαντικότερο, μην ξοδεύετε τον πολύτιμο χρόνο σας στη Γη καταναλώνοντας σκουπίδια σχεδιασμένα για μια διασκέδαση που αποκλείει την Ψυχαγωγία και την ανάταση της Ψυχής Σας .

Ξεφυλλίστε τις σελίδες του ARTgr. Ακούστε το ραδιόφωνό μας. Έχουμε κάτι να πούμε που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή σας. Κάτι που μπορεί να μας κάνει όλους λίγο πιο ευτυχισμένους και να μας φέρει πιο κοντά τον ένα στον άλλο!

Ευχαριστώ

Πάνος Ι. Νακόπουλος

Διαχειριστής (((ARTgr Radio)))

ΣΗΜ: Παρακάτω μια φωτό, χωρίς τη Σπυριδούλα και τον αρραβωνιαστικό της! 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2555 views
2568 views
2568 views
14568 views
2574 views
2569 views
2568 views
2568 views
14572 views

(((((ARTgr Radio)))))

Για τον Πολιτισμό & τις τέχνες

Current track
TITLE
ARTIST